Hei, jeg heter Marije Baan og er født i 1982 i Nederland Min mann og jeg hadde en drøm, og det var å flytte til Norge å bosette oss i Ringebu. Vi flyttet til Gausdal høsten 2019. I månedskifte mai/juni ble drømmen til virkelighet ved at vi flyttet til Ringebu.

I Nederland jobbet jeg som bryllupsfotograf på heltid. Mitt ønske er å fortsette denne jobben her i Ringebu. I tillegg til bryllupsfotografering har jeg spesialisert meg på hest og hundefotografering som heter “Moments Like This Photography”.

Hest har alltid vært min store interesse sammen med hunder. I Nederland er jeg utdannet som lærer. Jeg har også drevet med kurs i fotografering. Noe som jeg ønsker å fortsette med. Jeg elsker å være ute i naturen, som gir meg ro i hodet og hjerte.

Jeg gleder meg å flytte til Ringebu hvor jeg håper jeg kan møte hyggelige mennesker. Vi kan gjerne bli litt bedre kjent over en kopp te eller kaffe og en prat. Du finner meg på nett. Hjemmesiden min er www.marijebaan.com www.mlt-photography.com Jeg er alltid åpen for en hyggelig kontakt. Bare send meg en melding

#26 VINTERUTSTILLINGEN 2022

Detaljbilder av bryllupsparet lager en komplett historie av selve bryllupsdagen.

#25 HØSTUTSTILLINGEN 2021

Kong på fjellet

#24 SOMMERUTSTILLINGEN 2021

God natt

#23 VÅRUTSTILLINGEN 2021

Dølahingsten Sellands Even

#22 VINTERUTSTILLINGEN 2021

Kasper og Lucas

#20 Sommerutstillingen 2020

(som gjestefotograf)

Jeg tok dette bildet siste sommer i grimsdalen. Lyset var veldig bra og jeg fotograferte hesteflokken der. En veldig flott opplevelse! Etterpå gikk vi tilbake til bilen og der sto denne fjordhesten. Helt alene, helt rolig. Det var et kjempefint øyeblikk.