Vi i Landsbygalleriet Ringebu er overveldet over prisen!
https://www.ringebu.kommune.no/nyheter/ringebu-kommunes-kulturpris-2022-tildeles-landsbygalleriet.115594.aspx

Levekårsutvalget vedtar å tildele Ringebu kommunes kulturpris på kr 10.000 for 2022 til Landsbygalleriet.
I flere år der flere kulturutøvere har måtte legge ned arbeidet sitt, har Landsbygalleriet stått igjen som en stille, men synlig aktør i Ringebu. Galleriet viser et mangfold av fotografer og bildene skiftes ut tre ganger i året slik at galleriet er en viktig bidragsyter på kulturfeltet.

Ideen om å etablere et landsbygalleri oppsto våren 2014. Det ble samlet lokale fotografer for å skape et nettverk og et fellesskap for fotomiljøet i Ringebu. i 2015 ble Landsbygalleriet offisielt åpnet som et utendørs galleri med en rekke bilder satt opp i en vandrerute i sentrum. Ingolf Bones har vært styreleder i mange år, nå har ‘Marije Baan overtatt som leder.

Prismottaker hedres på Ringebu kommunes kulturkveld som arrangeres i løpet av høsten.